Филип Аврамов издържа две жени - и двете са вече

...
Филип Аврамов издържа две жени - и двете са вече
Коментари Харесай

Драма с жените на Филип Аврамов, какво му дойде до главата С...

Филип Аврамов устоя две дами - и двете са към този момент някогашни, въпреки за едната ситуацията да наподобява все по-съмнително. Личният живот на артиста наподобява на сапунен сериал, в който, несъмнено, той играе основната роля.

В унисон с персоналната му обстановка, сега по кината се върти и лентата " Чичо Коледа ", в който героят на Фицата е малтретиран от финансови проблеми. В действителния си живот той към момента не се е оплакал, най-малко към този момент.

Всеки месец Филип Аврамов заплаща сметките за ток, парно и вода и на двете си дами. Помага за режийните на Севинч Ибрахим, която е майка на дребната му четиригодишна дъщеря. Певицата, която стигна до финалите на " Гласът на България " работи като здравна сестра в детска градина и явно взима много ниска заплата.



Именно поради Севинг Фицата заряза жена си Милена, от която има пораснала щерка. И тяхната обич продължи три години. Сега, откакто и тя е към този момент в историята, връзките сред Милена и Фицата още веднъж се стоплиха. Милена, която е актриса, даже взе присъединяване в спектакъла му " Последната нощ на Сократ " в Шуменския спектакъл, след което незабавно плъзнаха клюки, че двамата са се събрали.

Аврамов е в положителни връзки и със Севинч, като даже в стендъп комедията " З@щото съм прочут " споделя, че каквото и както и да се случва, с двете си дами са вечно свързани и това, което е станало сред тях, е било с огромна обич.



Актьорът заплаща отговорностите си и по къщата в квартал " Надежда ", която в последните две години не съумява да приключи поради неналичието на средства.

" Това не може да продължава повече. Не е редно актьорите и хората на изкуството да са най-после на веригата и да си вършат каквото желаят с нас ", гневен е Филип Аврамов, който на всичкото от горната страна има проблеми и с " Топлофикация ", написа " Галерия ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР