Filecoin (FIL) демонстрира забележително представяне през последните три седмици, като

...
Filecoin (FIL) демонстрира забележително представяне през последните три седмици, като
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Filecoin – следваща цел $10?

Filecoin (FIL) показва удивително показване през последните три седмици, като преди този момент тества още веднъж зоната на поддръжка в диапазона от $4.6 до $5.6, а по-късно набъбна с впечатляващите 76% от 5 февруари, достигайки $8.57.

Този скок провокира спекулации за евентуално придвижване към границата от $9.5.

Въпреки това има индикации за намаляващ напън за покупки на по-кратки периоди, което поражда опасения дали инерцията на Filecoin не понижава.

Как би трябвало да подходят трейдърите към идните седмици на фона на тези събития?

След повторното тестване на зоната на поддръжка при $3.5 в края на октомври 2023 година цената се увеличи до $5.6. Това възходящо придвижване разреши идентифицирането на основни равнища на Фибоначи промяна, разкривайки равнища на уголемение при $7.81 и $9.9, като диапазонът от $6.2 също се оказа забележителен.

Нещо повече, седмичната графика разкрива, че предходният мечи блок на поръчките в диапазона $4.6-$5.6 към този момент е трансформиран в бичи пробив, маркиран в синьо. Тази зона бе подложена на наново тестване при започване на февруари преди началото на забележителното рали.

Важно е да се означи, че балансовият размер (OBV) демонстрира мощна възходяща наклонност, което свидетелства за преобладаваща интензивност на купувачите, до момента в който показателят на относителната мощ (RSI) е на равнище 76, което акцентира мощната инерция, следена на дневната графика. Тези фактори дружно допускат, че евентуалното придвижване към $10 в близко бъдеще не е изключено.

От решаващо значение е обаче да се признае вероятността да се срещнат поръчки за продажба към максимума от $8 от януари, защото притежателите от по-ниски равнища може да се опитат да се възползват от облагите. Следователно превръщане на курса от зоната $8-$8.5 остава евентуален сюжет, който трейдърите би трябвало да плануват.

От 20 февруари насам откритият интерес се колебае към границата от $300 милиона, като се трансформира паралелно с цената, само че не съумява да доближи нови върхове. Това допуска закъснение на притока на капитали към фючърсния пазар.

В случай на напън от продажби върху FIL се чака поддръжка към $7 и в границите на района на $6.2 – $6.5, които се чака да работят като зони на търсене.

Все отново на вложителите се предлага да извършат лични инспекции, защото крипто пазарът е прочут със своята волатилност. Тази публикация не съставлява финансов съвет.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР