Филантропията е огънят в благотворителността, защото ни просвещава за по-справедливия

...
Филантропията е огънят в благотворителността, защото ни просвещава за по-справедливия
Коментари Харесай

Гълъб Донев връчи наградите Корпоративен дарител за 2023 година

Филантропията е огънят в благотворителността, тъй като ни просвещава за по-справедливия свят, който можем да реализираме дружно.

Това съобщи Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София., шеф на кабинета на президента, по време на  церемонията по връчване на премиите „ Корпоративен донор “ за 2023 година По традиция тържественото събитие се организира в президентската институция. Български дарителски конгрес е уредник на състезанието, който за 18-та поредна година отличава фирмите в страната, които реализират транспарантни, ефикасни и устойчиви дарителски стратегии и начинания в интерес на значими публични дела.  

В приветствието си Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. поздрави уредниците за решението да посветят тазгодишното издание на състезанието на филантропията в поддръжка на новаторските решения за развиване. По думите му филантропията носи особения заряд на мощна и здрава връзка с хората през днешния ден, само че и с хората от бъдещето, защото е фантазия за по-добра версия на света, в който да живеем, само че и отговорност за основаването му. 



Началникът на кабинета на президента напомни светлия образец на братята Евлоги и Христо Георгиеви – човеколюбивите благодетели, които подаряват земята и средствата за строителството на Софийския университет, където към този момент 135 години се образоват генерации българи. „ Двамата братя остават вечно свързани с всеки ученик на първото висше учебно заведение в България. И може би таман тази човеколюбива връзка с хората от бъдещето отличава дарителските жестове на филантропите “ акцентира още Донев. 



Началникът на кабинета на президента връчи премията в категория „ Най-сполучливо партньорство “. Носители на наградата тази година са Vivacom България и Сдружението на олимпийските тимове по естествени науки. Вече 10 години те реализират благотворителната самодейност „ Жълти стотинки “, която поддържа обществени дела за деца и младежи. През 2023 година дарителската самодейност дава финансова поддръжка на Олимпийските тимове по естествени науки за подготовката и присъединяване на младите български олимпийски състезатели в интернационалните надпревари, оповестиха от прессекретариата на президента.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР