Филаделфия не спа тази нощ. Местният Ийгълс триумфира за първи

...
Филаделфия не спа тази нощ. Местният Ийгълс триумфира за първи
Коментари Харесай

Изненадващ победител грабна Супербоул, легендата Брейди в сълзи

Филаделфия не спа тази нощ. Местният Ийгълс победи за първи път в историята си със Супербоул в популярен заключителен конфликт с Ню Ингланд Пейтриътс, воден от именития куотърбек Том Брейди.

"Орлите " надвиха с 41:33 за първото си отличие в огромното шоу на американския футбол, като по този метод лишиха "Патриотите " от шеста купа, с която щяха да изравнят върха на Питсбърг Стийлърс за най-вече триумфи.

Победителите бяха водени от своя воин в днешния конфликт Ник Фоулс, който беше определен и за MVP на финалния конфликт. Резервният куотърбек беше притеглен малко преди края на постоянния сезон, с цел да замести контузения титуляр на този пост Карсън Уенц.

Ийгълс взеха жизненоважния задатък в края на дуела след тъчдаун на Зак Ерц три минути преди края на конфликта. Тогава дръпнаха с пет точки и в последна сметка след провалена офанзива на Том Брейди малко по-късно, съумяха даже да усилят задатъка си и да побеждават с историческото отличие.

Легендата Брейди, който се появи на рекорден осми заключителен конфликт, се бореше да стане единственият състезател с шест победи в Супербоул, само че макар големите старания, които постави, не съумя да стигне до този връх.

Филаделфия пък се оправдава пред почитателите си за провалянето от същия този противник в другата им среща на край преди 13 години, когато Пейтриътс, още веднъж водени от Брейди, завоюваха конфликта.

С края на дуела се отприщиха и празненствата, а малко след връчването на трофея, Ийгълс получиха поздравления и от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който още веднъж употребява Туитър, с цел да отдаде заслуженото на спечелилите.

Най-чаканото шоу оттатък Океана още веднъж беше на почивката на дуела, като тогава на сцената излезе Джъстин Тимбърлейк, а като част от осъществяването беше и появяването на починалия Майкъл Джексън посредством видеоефект.

В предходното осъществяване на Тимбърлейк на Супербоул преди години се случи гаф със сестрата на Майкъл - Джанет Джексън, която беше случайно съблечена от някогашния член на групата N Sync. Сега обаче сходни произшествия нямаше.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР