Фил Спенсър неофициално потвърди, че дългоочаквана функция към услугата Xbox

...
Фил Спенсър неофициално потвърди, че дългоочаквана функция към услугата Xbox
Коментари Харесай

Фил Спенсър неофициално потвърди, че дългоочаквана функция на Xbox Cloud Gaming ще се появи съвсем скоро

Фил Спенсър импровизирано удостовери, че дълго чакана функционалност към услугата Xbox Cloud Gaming, оповестена преди половин десетилетие, следва да бъде пусната напълно скоро. Xbox Cloud Gaming ще разрешава на потребителите да стриймват личните си игри. Очаква се към средата на 2024 година функционалността най-сетне да се появи. Тя беше оповестена още през 2019 година, като Microsoft в началото планираше да я пусне през идната година.

Xbox Cloud Gaming сега е стеснен до каталога Game Pass и Free-to-Play заглавия като Fortnite. Стрийминг запалянковците чакат тази функционалност да бъде добавена към платформата на Xbox още от най-ранните дни на конзолата. Тогава тя към момента беше наричана xCloud.

Обещанието за появяването на услугата датира от ноември 2019 година, когато събитието X019 се организира в Лондон. Само един месец по-рано Project xCloud излезе в обществена бета версия в Съединени американски щати, Англия и Южна Корея. На събитието Microsoft разгласи, че потребителите ще могат да стриймват, както заглавия на Game Pass, по този начин и „ Xbox игри, които към този момент имат или следва да закупят “, започвайки от 2020 година

Дали поради тежкия удар, който понесе международната стопанска система от пандемията от COVID-19, или заради някаква друга причина, на идната година компанията пусна xCloud единствено за заглавията от Game Pass, а малко по-късно и за Fortnite.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР