Фиксацията на руснаците да унищожават“ западни оръжия на украинска територия

...
Фиксацията на руснаците да унищожават“ западни оръжия на украинска територия
Коментари Харесай

Шойгу: Пак унищожихме „Пейтриът“! Украинците: Тц! Пак не успяхте, сори


Фиксацията на руснаците да „ унищожават “ западни оръжия на украинска територия продължава с цялостна мощ. Но до момента в който вдървеният представител на съветския общоприет щаб Игор Конашенков избира да твърди, че кремълските сили разрушават по 5-10 системи за залпов огън „ Хаймарс “ седмично, министърът на защитата Сергей Шойгу се е съсредоточил върху „ Пейтриът “.

Днес Шойгу разгласи, че съветските военни „ в последните дни “ са унищожили в Киев американски зенитно-ракетен комплекс „ Пейтриът “. Незабавно представителят на Въздушните сили на украинската войска Серхий Игнат реагира (с усмивка) и отговори, че въпросният „ Пейтриът “ е цялостен и незасегнат. „ През нощта комплексът поработи: унищожи всички балистични ракети „ Искандер “, летящи към Киев “, изясни Игнат.

На 16 май съветското министерство на „ защитата “ още веднъж рапортува пред пропагандистките медии за заличаване на „ Пейтриът “ край Киев. Официалният представител на Пентагона Сабрина Сингх обаче опроверга хвалбите и посочи, че комплексът „ Пейтриът “ е получил „ незначителни повреди “, които към този момент са отстранени.

Лъжите по време на война са възможни, както и пропагандните трикове. Но от морална позиция е добре пропутинските български „ миролюбци “ и партийни функционери да знаят, че да уцелиш „ Хаймарс “ и да се радваш е едно – това е ракетна система, служеща най-вече за офанзива – значи по-малко ще те нападат. Но да се хвалиш, че си унищожил „ Пейтриът “ (която е единствено и само ОТБРАНИТЕЛНА система), значи си удовлетворен, че в този момент по-лесно ще бомбардираш украински жилищни блокове и с лекост ще избиваш хората в тях.

PS до съветските водачи: Добре са си „ Пейтриът “-ите, не му хващайте религия на Шойгу!

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР