Фики Стораро става фитнес треньор. Певецът вкарва брат си Емрах

...
Фики Стораро става фитнес треньор. Певецът вкарва брат си Емрах
Коментари Харесай

Фики вае мускулите на брат си

Фики Стораро става фитнес треньор . Певецът вкарва брат си Емрах в залата, с цел да му помогне да натрупа същите мускули, като самия него, видя HotArena .

Чалга артистът влезе в ролята на професионален треньор на брат си, който желае да гради фолк кариера като него самия. Нацепеният Фики от години се разхожда с мускулесто тяло, по което въздишат млади и остарели последователки, а 15-годишния му брат се надъхва да прави крепко тяло като батко си, написа „ България през днешния ден ”.

Емрах е много слаб за годините си и му е мъчно да наддаде килограми, с цел да наподобява по-внушителен. Въпреки това двамата братя към този момент няколко седмици хвърлят пот на подготвителните уреди.

Нетърпеливият Емрах взема решение, да се похвали каква нацепена батка е станал и даже показа фотография на изпъкналия си бицепс. Но си завоюва единствено насмешки, тъй като наподобява все по този начин слабоват.

„ Сложи си павета в джобовете, с цел да не те отнесе вятърът ”, „ Краката ти несъмнено са по-дебели от ръката ” и „ Има още доста да гониш батко си ”, са част от мненията.

Любопитно е, че Емрах, който е единствено на 15 постоянно си прави фотоси от Студентски град в столицата, където Фики има участия. И макар че към момента не е пълновръстен, обикаля по нощните заведения и забива мадами с бицепса си.

Батко му не се радва на този метод на живот и го поучава да си промени напълно режима, в случай че желае да заякне като него.

Оказа се обаче, че даже и когато е на отмора или на присъединяване, Фики отсяда в хотели, които са добре оборудвани с фитнес зали. Той тренира всеки ден с доста дребни изключения.


Програмата му стартира с десетки километри тичане, след това най-малко час бокс, по-късно още един час силови тренировки, а най-после и 15 минути кардио и разпъване.

Фики съблюдава и диета, която съблюдава дори по празниците. Малко въглехидрати, никакви картофи, тесто, сладки произведения и ориз, а резултатите са впечатляващи.

Певецът възпламени по фитнеса и татко си Тони Стораро, който също реши да топи килограми. Стораро–старши натъртва на повдигането на щанги, откакто решил, че може да последва ориста на огромния си наследник и също някой ден да бъде провъзгласен за секссимвол.

Мъжете във семейството Стораро към този момент са под прицел, че откакто окупираха всички музикални компании и видеоклипове, към този момент са завзели и фитнес залите.
„ Страх ме е да си подвигна и капака на тоалетната, с цел да не се появят и там ”, майтапят се зевзеци в обществените мрежи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР