Фики Стораро смая всички със сланините, които тресе в актуална

...
Фики Стораро смая всички със сланините, които тресе в актуална
Коментари Харесай

Фики тресе гигантски задник, надмина Ким Кардашиян по закръглени форми

Фики Стораро смая всички със сланините, които тресе в настояща реклама на уебсайт за спортни залози и онлайн казино, която от няколко седмици се върти по родните малките екрани . В промо клипчето Стораро е в ролята на поп артист, който е на разнообразни прелестни места - ту на плажа, ту в някакви лъскави здания. И пее, та се къса тотални глупотевини:

„ Палмите го афишират
и апартамент ти дават.
жилища, доста награди
и още безчет изненади. "

Дори и модерната техника обаче не може да скрие големия гъз на чалгаджията, който заема съвсем цели екран на тв приемника. Изпълнителят на „ Издислав ” към този момент бие по габарити даже и Ким Крадашиян. Ако последната съумя да направи от своя минус признак и да се гордее с него, то при Фики нещата изобщо не стоят по този начин.
Синът на Тони Стораро е напряко голям. Зрителите даже се чудят по какъв начин стилистите са съумели да облекат артиста и най-много големите му бедра и ханш. Гледката на едрогабаритния фолкаджия е напряко комична, а някои даже го съжаляват, тъй като очевадно има голям проблем с килограмите.

„ Той е едвам на 25 години, а към този момент е най-малко 130 кила. Ужасно е. Трябва малко да се вземе в ръце. Татко му Тони наподобява по-добре от него. Поне има единствено стомах, а не женски гъз и бедра. Така се случва като човек спре химията и тренировките, а не се лимитира с тулумбичките и баклавичките ”, разясняват потресени фенове.
Преди няколко месеца турчинът призна от кое място са непотребните му килограми - от нощното ястие, което съгласно експерти е най-вредно. „ Имах проблеми с килограмите в тийнейджърските години, тогава се възпламених и по фитнеса. Фен съм на пържените картофки със сирене, само че рядко си ги разрешавам. Понякога през нощта разтварям хладилника и си похапвам тайничко телешки суджук, лютеница и прекрасен ръчен самун “, разкри 25-годишният фолк реализатор.

Покрай ковид и карантината любимецът от „ Като две капки вода ” напълно го е блъснал през пръсти и с нулева физическа интензивност, което е довело до настоящия му тип, който прилича пухва мечок от детския анимационен филм „ Грижовните мечета “, писа Уикенд.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР