Фики Стораро се извини за опасното шофиране Припомняме, че вчера мрежата

...
Фики Стораро се извини за опасното шофиране
Припомняме, че вчера мрежата
Коментари Харесай

Фики Стораро се извини за опасното шофиране!Но мрежата пак скочи

Фики Стораро се извини за рисковото шофиране

Припомняме, че през вчерашния ден мрежата кипна от рисковото шофиране на Фики Стораро. Големият наследник на Тони Стораро, с който баща Човекът глас не стопира да се перчи, бе ловнат да вози шестгодишният си наследник на предната седалка, без защитно столче и колан. На всичкото от горната страна Фики си пишеше по телефона, до момента в който въртеше кормилото.

За негативно време видеото обиколи мрежата и почитателите скочиха против любимеца си. Дори желаеха той да понесе цялата суровост на закона.

„ Признавам виновността си, че возих сина си на предната седалка без защитно столче и колан. Но отивах на близко разстояние, до кварталния магазин. И не си пишех известия в телефона, а търсих детска песничка за дребния “, бе лаишкото опрощение на Фики Стотаро.

Явно артистът счита, че колан и предпазни ограничения би трябвало да се взимат единствено на дълги дистанции.

„ Ех, отдъхнахме се. Щом Фики не си е чатил,а е търсил песничка в обществената мрежа, дори можем да го похвалим. Далеч по-безопасно е по този начин, а не да си пишеш известия “, иронично го подмятат в мрежата.

Но въпреки всичко Фики има доблестта да признае виновността си, до момента в който по-малкия му брат Емрах каквото и да сгафи, не знае да се извинява, ненапълно го опазиха в нета.

Източник:Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР