Фики Стораро призна, че бил на ръба По-големият син на Тони

...
Фики Стораро призна, че бил на ръба
По-големият син на Тони
Коментари Харесай

Фики Стораро призна за най-тежката драма в живота си!Тя го смачкала

Фики Стораро призна, че бил на ръба

По-големият наследник на Тони Стораро, който освен има гений, ами и е добре учтив разкри, че дълго бил на кръстопът. Той мислил и премислял дали да се раздели с пеенето, със сцената и да спре да се занимава с музика.

Първият срив пристигнал след осъществяването на песента " Is this love ", когато хейтът бил грандиозен  и той претърпял тежък миг.

Другата драма се случила, откакто го обвинили в нета, че краката му не дават отговор на тялото му и това също му донесло доста отрицателни страсти.

„ След това безусловно се сринах. Бях на ръба да се откажа от всичко, кариерата, пеенето, обичаната музика.Затворих се, не бях на сее си.

Та аз не съм прохождащ артист, а бях на сцената към този момент 6-7 години. Може би грешката е в нас, изпълнителите, които не умеем да пресъздадем това, което ни се желае да кажем “, призна артистът в подкаста на Алпер Чочев.

По думите му родителите му застанали зад него, дали му кураж да излезе от дупката и още веднъж да се вихри на сцената.

„ Моята брачна половинка също ме поддържа. Тя е един ангел, най-прекрасното момиче, което срещнах. Тя желае да съм сполучлив, поддържа ме, за нея фамилията е преди всичко “, хвали я Фики Стораро.

Той дава обещание скоро да издаде албум, който да включва поп фолк, поп, рап и национално. И да раздаде 1000 бройки на почитателите си за 30-годишнината си.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР