Фики Стораро отиде да близже сълзи в Дубай след загубата

...
Фики Стораро отиде да близже сълзи в Дубай след загубата
Коментари Харесай

Бременната жена на Фики отиде в Дубай, въпреки опасността за...

Фики Стораро отиде да близже сълзи в Дубай след загубата си в " Като две капки вода ", а компания във воаяжа му прави бременната му жена Гюлджан.

Решението е взето за броени дни, откакто другари на Фики му подхвърлили концепцията да тръгнат с тях. Най-странното е, че дамата на Фики се е съгласила на този дълъг полет, поради напредналата й бременност.



Фики и Гюлджан стегнали багажа за часове. В началото имало известно подозрение по отношение на това до каква степен е безвредно за бебето в корема на бъдещата майка, само че доктор ги успокоил, че няма да има драма и те отлетели от България.



Хитовият реализатор се готви да стане татко за повторно, само че новото попълнение ще бъде от женски жанр. Най-щастлив е дядо Тони Стораро, който не стопира да се хвали пред другари и сътрудници с новината, че най-сетне в рода му ще има момиче. Младото семейство е избрало име за детето, само че към този момент го пазят в цялостна загадка даже от фамилиите си. Твърде евентуално е да носи името на майката на Фики - Вилдан, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР