Фики Стораро, който участва в новия сезон на шоуто Като

...
Фики Стораро, който участва в новия сезон на шоуто Като
Коментари Харесай

Фики на косъм да се откаже от музиката

Фики Стораро, който взе участие в новия сезон на шоуто „ Като две капки вода ”, мислел да се откаже от музикалната си кариера. Колебанието дали да продължи или да се насочи към друга специалност било предизвикано от отрицателната вълна, която го заля през 2016 година, когато показа песента „ Is this love ”, както и албум със същото заглавие.

„ Спри да пееш ”, „ Не ставаш за нищо ”, „ Занимавай се с нещо друго. Това не е за теб ”, „ Не можем да те претърпявам ” – това са част от мненията. А Фики признава, че постоянно чете всички мнения. „ Тогава се почувствах доста засегнат и афектиран. Мислех да се откажа от музиката, да се захвана с нещо друго. Споделих го с моите родителите. Признах им, че съм доста засегнат, доста смутен. Не се усещах спокоен, не знаех по какъв начин ще устоя на целия негативизъм. Баща ми тогава ми сподели: „ Ти си роден да пееш, ти без музика ще загубиш всичко ”. Много се веселя, че постоянно е бил до мен и тогава тъкмо в този миг, когато желаех да спра с музикалната ми кариера, той ми стисна ръката и ми сподели: „ Ти си! Ти го можеш! Продължавай напред! ”, показа Фики неотдавна в изявление за Мон Дьо.

Той призна, че плакал доста. „ Плаках пред най-близките ми хора, плаках сам ”, прям е Фики. Певецът, който предходната година завоюва шоуто „ Като две капки вода ”, а в новия сезон е апетитен за любимец, признава, че е извънредно сензитивен, което се пробва да прикрие. Случвало да се дори да се просълзява и на филми. „ Грешката беше, че няма по какъв начин да се изпее на британски език ”, споделя Фики за песента „ Is this love ”. Мелодията е арабска с индийски елементи. И по тази причина, счита синът на Тони Стораро, някои хора не съумели да усетят страстта на песента. Фики има песента, записана и на български език, само че не я пуснал до момента, с цел да не се връща обратно. И въпреки всичко не се е отказал напълно от концепцията.

Днес изпълнителя мечтае за по-голяма кариера и за още деца. Казва, че е добър татко, а синът му – Тони, кръстен на дядо си, е взел музикалния им гений. Малкия Тони е едвам на 3 годинки, а към този момент пее песни на Ерос Рамацоти, стана ясно от клипче, което татко му показа във фейсбук. „ Искам да бъде доста добър човек и страховит музикант ”, споделя Фики. Той има вяра, че в усмивката на сина му се крие страховит глас, който скоро ще чуят. Майка му желала Тони-младши да стане доктор. „ Страхотно, само че виж детето желае да пее Ерос Рамацоти ”, казвал Фики.

Певецът напълно скоро ще показа нова ария, която е от репертоара на гръцката звезда Пантелис Пантелидис, който почина при автомобилна злополука през 2016 година Фики доста харесва частите му, които той самичък написа. Чрез общ прочут се свързал с родителите на Пантелис, които държали правата на песните му. Поискали да видят българския артист, да го усетят що за човек е. За наслада на Фики, те се съгласили да изпее една от най-красивите балади на Пантелис. „ Много се веселя, че имам достойнството да извърша негова ария ”, споделя Фики.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР