Фики Стораро казва чао“ на чалгата. Това разкри популярният поп-фолк

...
Фики Стораро казва чао“ на чалгата. Това разкри популярният поп-фолк
Коментари Харесай

Фики Стораро обяви промени: Надявам се, че ще бъда оценен

Фики Стораро споделя " довиждане “ на чалгата. Това разкри известният поп-фолк артист. Това обаче не значи, че той стопира с музиката, а в противен случай. Синът на Тони Стораро се насочва към рока и даже ще издаде албум с песни в този жанр.

" Не мога да кажа напълно " край “ на попфолка, такива са ми гените. Истината е, че приготвям поп-рок албум с напълно авторски песни, само че не изоставям и другата музика. Ще има поп, рок, песни с етно претекстове, които ще съчетават и национална музика. Всъщност, този албум ще бъде с едни цялостни осъществявания от моя страна с разнообразни жанрове. Нямам самообладание да го показва на уважаемата аудитория. Надявам се да бъде оценен. Вярвам, че фенската ми маса ще го одобри супер добре. Защото всеки от нас обича и по-стойностната музика и такава би трябвало да се слуша повече “, показа той.

Припомняме, че Стораро сподели забележителни умения в по-твърдите музикални жанрове по време на присъединяване си в две издания на риалитито " Като две капки вода “, където му се наложи да имитира куп известни международни реализатори. Той се оправи чудесно и даже завоюва Сезон №8.

Фики пранира да провежда концерт, с цел да показа албума. На него изпълнителят даде обещание да има доста изненади, с доста посетител реализатори. Той ще се състои към края на актуалната година.

Водещият Ники Станоев се поинтересува какво обича да слуша през свободното си време. " Колкото и в пространството да съм известен като тежък чалгар, аз доста обичам да чувам Стиви Уондър. Това е най-любимият ми реализатор, откърмен съм с неговата музика. Няма негова ария, която да не знам. Особено като пътуваме по участия. Много време извозвам в колата си и най-често чувам Стиви Уондър, както и ар енд би и соул музика “, разкри артистът, който в " Капките “ впечатли жури и аудитория точно с реплика на " Isn’t she lovely “ на притежателя на 21 награди " Грами “.

Догодина той отбелязва 10 години на сцената и ще го отпразнува с огромен концерт. " Много бързо минава времето. На тази млада възраст имам две прелестни деца. Синът ми, който е на 4 годинки, демонстрира забележителни певчески благоприятни условия. Майка му обаче не желае и той тръгне по този път и да ставаме досадни на аудиторията – толкоз доста артисти в едно семейство. Баща ми Тони Стораро е най-гордият дядо на света. Винаги като види децата му се насълзяват очите от наслада. Най-хубавото нещо на света е фамилията “, показа Фики пред Българска национална телевизия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР