Фики Стораро и Гюлджан са женени вече доста години, имат

...
Фики Стораро и Гюлджан са женени вече доста години, имат
Коментари Харесай

Фики удари джакпота: Ето какво е казал Тони Стораро на Гюлджан още преди сватбата, а тя изпълнява!

Фики Стораро и Гюлджан са женени към този момент много години, имат и две дечица. Като брачен партньор артистът се държи прелестно с обичаната си, а е и безрезервен татко. Фики не пропуща да вземе Гюлджан със себе си по тържества и публични събития като последното, на което даже поканиха на вечеря турската звезда Шевал Сам.

Ако гледаме в профил, бракът им наподобява съвършен и няма нищо общо с браковете на множеството родни по този начин наречени " звезди ", които са поредност от кавги и изневери. Ще рече човек, че Гюлджан е поставила катанец под пояса на мъжа си и той не поглежда настрана. Е да, но не е тъкмо по този начин...

Близки на фамилия Стораро разкриха, че още преди сватбата, свекърът Тони Стораро си е поговорил добродушно и сговорно с бъдещата младоженка и обяснил по какъв начин стоят нещата. А точно - в случай че желае да има дълъг и постоянен брак, Гюлджан не трябва да пита мъжа си къде отива, по кое време ще се прибира и какво е правил.

Де факто, Стораро - татко е предал личния си образец със брачната половинка си Вилдан. Изневерите на Тони са безкрайни и с коя ли не през годините, само че той за нищо на света няма да се разведе и да скапе фамилията си. Това обяснил и на Гюлджан като я убедил, че на мъжете ангелите са слаби и даже Фики да й кръшне, това не значи, че не я обича и че му пука за другата.

При все, че самата Гюлджан е туркиня и е възпитавана по същия метод от дедите си, за нея не представлявало проблем да се съгласи. И, доколкото виждаме, го прави и до през днешния ден.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Фики Стораро Гюлджан Тони Стораро Вилдан Шевал Сам Фики Стораро и Гюлджан
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР