Фики и неговата красива съпруга Гюлджан са влюбени, щастливи и

...
Фики и неговата красива съпруга Гюлджан са влюбени, щастливи и
Коментари Харесай

Разделени ли? Фики доказа, че е лудо влюбен в жена си, тя пък е в топ форма след раждането

Фики и неговата красива брачна половинка Гюлджан са влюбени, щастливи и все по този начин дружно. Клюките за тяхната разлъка циркулират в нета, само че истината е, че няма нищо сходно, а последните фотоси, които качи Фики в Instagram, са доказателството в това отношение.

Фики показа супер готини снимки с половинката си, която наподобява към този момент е напълно в коледно въодушевление, в случай че съдим от алената рокличка. Не може да се отхвърли, че хубавицата наподобява супер, а са минали едвам няколко месеца от раждането на второто им дете. 

Виж още: Племенницата на Галена в компанията на доста крепък бабанка, само че има ли освен това сред тях? 

" Има едно-единствено благополучие в този живот, а то е да обичаш и да бъдеш обичан ", написа към фотосите Стораро. Самата Гюлджан рядко се демонстрира, тъй като е заета в развъждането на двете си деца. Припомняме, че през 2017 година двамата се ожениха, а малко по-късно на бял свят се появи и синът им, който носи името на известния си дядо. 

Красивата им наследница пък носи името Еслем, която е първо момиченце от доста генерации насам в рода на Тони Стораро и цялата фамилия е доста щастлива от появяването ѝ. За бременността на Гюлджан се заприказва при започване на пролетта, само че Фики не удостовери новината незабавно. В началото на май той въпреки всичко разкри, че двамата чакат второ детенце.

Виж още: Елия от " Игри на волята " за тренировките, силата на духа и... бонбоните във фитнеса

Изображение: https://www.instagram.com/fikistoraro/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР