ФИФА възнамерява да увеличи почивката на футболистите, като това предложение

...
ФИФА възнамерява да увеличи почивката на футболистите, като това предложение
Коментари Харесай

ФИФА готви революция във футбола

ФИФА има намерение да усили почивката на футболистите, като това предложение ще се разиска на среща в Руанда през днешния ден, оповестява португалското издание „ A Bola “.

Световната футболна централа желае да се вкара наложителна годишна отмора на играчите. Също по този начин наложителен почивен ден за футболистите всяка седмица. Да се направи по този начин, че играчите да имат най-малко 72 часа сред два мача. Тези правила ще би трябвало да важат за безусловно всички футболисти.

ФИФА желае тези нововъведения да се ползват съразмерно и заслужено в структурата на международния футбол. Работната група, която ще се занимава с изглаждането на детайлите по тях ще включва представители на заинтригувани страни, в това число на и медицински и механически специалисти.

Инициативата получи поддръжка от всички конфедерации на ФИФА по време на процеса на съвещания. Сега просто се нуждае от утвърждение, с цел да стане действителност.

Вчера стана ясно, че президентът на ФИФА е бил шпиониран от домакина на миналогодишното международно състезание по футбол Катар. Това е станало по време на негов диалог с тогавашния основен прокурор на Швейцария Михаел Лаубер. Скандалната вест беше обявена от авторитетния швейцарски в. „ Нойе Цюрхер Цайтунг “ и мигновено беше гневно отречена от арабската страна.

Според изданието конфиденциалната среща сред Инфантино и Лаубер се е състояла на 16 юни 2017 година в хотел „ Швайцерхоф “ в столицата Берн, който по стичане на събитията по това време е бил благосъстоятелност на катарски фонд и даже е приютявал посолството на страната от Близкия Изток в Швейцария. Стаята била окабелена със записващи устройства както за аудио, по този начин и за видео сигнал благодарение на някогашни сътрудници от Централно разузнавателно управление на САЩ, изпълнили предоставената им задача с кодово име „ Проект Матерхорн “.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР