ФИФА ще споделя подробни данни, графики и видео от всеки

...
ФИФА ще споделя подробни данни, графики и видео от всеки
Коментари Харесай

ФИФА ще споделя подробни данни от всеки мач на Световното първенство чрез нова система

ФИФА ще споделя подробни данни, графики и видео от всеки мач на Световното състезание в Катар с всички участващи тимове, с почитателите и с медиите посредством нова услуга за разбори, оповестена в петък.

" Всеки един мач ще има собствен личен неповторим набор от усъвършенствани футболни интелигентни визуализации, показани като добавена действителност и обичайната графика. Тези нови статистики обгръщат всяка област от играта до елементи и дават оперативни дефиниции и голям брой видео образци, с цел да дефинират ясно всяко деяние ", се споделя в известие на международната футболна централа.

Услугата ще предложи информация за общо 11 индикатора, в това число голове, надзор върху притежанието на топката в другите етапи на играта.

ФИФА сътвори и профилиран треньорски уеб страница, с цел да даде подробни видео пояснения за всеки един индикатор от футбола.

" Бихме желали да споделим нашата визия за потребление на разбори на футболни данни, комбинирани с техническа експертна интерпретация, с цел да създадем нова футболна просветеност ", съобщи Арсен Венгер, който е началник на световното развиване на ФИФА и футбола.

" Моят екип ще продължи да дава ново и проницателно наличие за футболни разбори, с цел да спомогне за шерването на ново схващане за играта, комбинирано с данни за успеваемостта, видео образци и разнообразни механически пояснения ", сподели още някогашният управител на Арсенал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР