ФИФА обяви организирането на онлайн среща на върха“, на която

...
ФИФА обяви организирането на онлайн среща на върха“, на която
Коментари Харесай

ФИФА прави онлайн среща на върха, за да въведе Световни първенства на всеки 2 години

ФИФА разгласи организирането на „ онлайн среща на върха “, на която ще се проведат съвещания във връзка концепцията за провеждането на Световно състезание на всеки две години. Срещата ще се организира на 30 септември.

На този стадий международната футболна централа пробва да сондира отзиви по отношение на новаторската концепция. Южноамериканската конфедерация към този момент се изрече против тази концепция, а същото направи и УЕФА.

„ Това ще бъде една от многото благоприятни условия за определяне на открит и градивен спор на международно и районно равнище през идващите месеци “, се споделя в известието за пресата.

Президентът на ФИФА Джани Инфантино даде обещание, че решенията ще бъдат взети до края на годината.

В същото време ФИФА пусна и онлайн изследване в края на предходната седмица, в което запита футболните почитатели какво мислят по въпроса, като на този стадий болшинството поддържа концепцията.

Много известни персони обаче са изрично срещу Мондиали на всеки 2 години и оповестиха концепцията за глупава. Сред тях са бъст на УЕФА Александър Чеферин, някогашният президент на ФИФА Сеп Блатер, доста треньори и сегашни звезди.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР