Fibank с награда от Forbes Business Awards за финансов продукт

...
Fibank с награда от Forbes Business Awards за финансов продукт
Коментари Харесай

Fibank с награда от Forbes Business Awards за финансов продукт за деца и тийнейджъри

Fibank с премия от Forbes Business Awards за финансов артикул за деца и младежи
Fibank бе отличена със Специалната премия за Социална интензивност за образование и прилагане на финансови артикули от страна на подрастващите и документ за приближен сътрудник на Forbes на годишния 8-и годишен конкурс Forbes Business Awards.

Повече от 80 компании с друг профил и мащаби аплайваха за призово място в състезанието, а формалната гала по награждаване на спечелилите се състоя на 13 декември от 18.00 часа в зала 6 на НДК.

Наградата на Първа капиталова банка се присъжда от без значение жури за специфични заслуги в областта на образованието на подрастващите за прилагане на финансови артикули. От името на банката наградата получиха Теодор Петров – Директор „ Картови разплащания “ и Илона Станева – Директор „ Маркетинг и реклама “ във Fibank, дружно с Ваня Манова, Country Manager на Mastercard за България и Македония.

Всяка от кандидатурите в състезанието беше обективно оценена от жури в състав: Мария Шишкова, ръководещ сътрудник в AIMS Human Capital и член на борда на Български конгрес на бизнес лидерите; Огнян Донев, притежател, ръководител на Съвета на шефовете и изпълнителен шеф на „ Софарма “, и член на консултативния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България; Станимир Каролев, създател и ръководител на Съвета на шефовете на „ Карол “; Николай Гърнев, ръководещ съучастник на EY за България, Македония, Албания и Косово и Илия Лингорски, основен икономист на Българската банка за развиване и ръководител на Комитета по енергетика, инфраструктурата и публично-частно партньорство на Европейската лига за икономическо съдействие.

„ За нас е извънредно самопризнание да получим тази премия. Ние отделяме особено внимание на подрастващите и тяхното обучение във връзка с използването на финансови артикули, и се радваме, че напъните ни не остават незабелязани. “, сподели Илона Станева от ПИБ.

Fibank (Първа капиталова банка) навърши 25 години през 2018 година и е най-голямата кредитна институция с български капитал. Основни акционери на банката са Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР