Fibank (Първа инвестиционна банка) стартира предлагането на нов картов продукт

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) стартира предлагането на нов картов продукт
Коментари Харесай

Бизнес дебитни карти от Fibank улесняват банкирането на компаниите

Fibank (Първа капиталова банка) започва предлагането на нов картов артикул от висок клас, подобаващ за бизнес клиенти – Visa Platinum Business Debit. Картите са предопределени за ръководство на фирмените средства и носят редица привилегии за клиентите, като атрактивен cash back, пътническа застраховка с удобно покритие при пътешестване в чужбина и други преимущества.

Fibank издава корпоративни дебитни карти Visa Business Debit във всеки един от своите клонове в София и страната, на шефа и упълномощени от него лица. Те са без такса за издаване и при заплащане в комерсиалните обекти в България и чужбина. С Visa Platinum Business Debit заплащането на фирмените разноски е бързо и несъмнено, което прави контрола и осчетоводяването доста по-лесни. При служебни пътувания и командировки, чиновниците с бизнес дебитни карти от Fibank се разплащат гъвкаво, а отчетността за мениджмънта е въпрос на няколко клика. В случай че картата е изгубена или открадната, запазването на средствата в сметката е подсигурено при съобщаването за този факт до банката. Картите се анулират и заменят бързо и може незабавно да се даде достъп до сметката.

Картите Visa Platinum Business Debit дават присъединяване в cash back стратегия – възобновяване на 0.2% от направения оборот на всеки 6 месеца, при постигане на оборот от най-малко 10 000 лева (в оборота не се включват тегления на АТМ, парични транфери и залози на хазартни игри). Те разполагат с пътническа застраховка при пътешестване в чужбина от Generali с покритие до 15 000 USD. Допълнително, клиентите могат да се възползват от достъп до бизнес летищни салони с програмата Lounge Key и специфични предложения за разнообразни отстъпки за хотели.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР