Fibank (Първа инвестиционна банка) стартира новата си корпоративна програма за

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) стартира новата си корпоративна програма за
Коментари Харесай

Fibank High Tech Pro събира младите таланти на технологичния сектор в България

Fibank (Първа капиталова банка) започва новата си корпоративна стратегия за възпитаници и студенти в региона на осведомителните технологии и киберсигурността - Fibank High Tech Pro. Чрез нея най-голямата банка с български капитал цели да открие и развие най-мотивираните млади гении в областта на технологиите.

Fibank High Tech Pro е ориентирана към образование, професионално насочване и кариерно развиване на възпитаници в финален курс и студенти от 1-ви до финален курс с знания и ползи в областта на:

-          Разработка на прибавен софтуер;

-          Комуникационна инфраструктура;

-          Системна администрация;

-          Информационна сигурност;

-          ИТ одит;

-          Дигитално банкиране.

Програмата е неповторима по своя темперамент, защото съчетава образование, работа в екипа на банката и мотивиращи тласъци за определените за присъединяване и техните лични ментори – висококвалифицирани експерти от софтуерните звена в банката. Fibank High Tech Pro залага на самостоятелни обучителни стратегии съгласно персоналното равнище и упования на участниците в програмата. Програмите включват както сертифициращи и други външни образования, заплатени от банката, по този начин и вътрешно образование в работен развой. Участието в програмата с дълготрайност 1 година дава редица благоприятни условия като: назначение от старта на програмата на служба Младши експерт с атрактивно месечно заплащане, гъвкаво работно време, съобразено напълно с самостоятелните желания и благоприятни условия на учащите се възпитаници и студенти, бонуси за сполучливо прекосяване през другите стадии, както и други спомагателни тласъци и предложение за непрекъсната работа при сполучливо прекосяване през програмата с висок персонален резултат. Желаещите да се включат във Fibank High Tech Pro ще бъдат включени в селекционна процедура за оценка най-много на мотивацията им за професионално рационализиране на оптимално високо равнище и за работа в извънредно динамична среда, в която измененията и нововъведенията са неотменна част от всекидневието. Тези от тях, които имат ясни и високи желания и упоритости за реализация в сферата, и са подготвени да одобряват същинско работно предизвикателство, ще получат опция за дълготрайно професионално развиване в банката.

Новата корпоративна стратегия Fibank High Tech Pro затвърждава политиката и практиките на банката като шеф, който влага в различността, гения и персоналната самодейност, като съществени предпоставки за стабилно развиване и мултиплициране на старания и резултати.

За повече информация по отношение на програмата Fibank High Tech Pro са разполагаем специалистите от дирекция „ Управление на човешкия капитал “ на банката, на телефон: (02) 9-100-100 и e-mail:.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР