Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на своите клиенти изцяло нова

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на своите клиенти изцяло нова
Коментари Харесай

Нова възможност за клиентите на Fibank

Fibank (Първа капиталова банка) предлага на своите клиенти напълно нова функционалност, която обгръща някои от най-използваните ежедневни интервенции в офисите на банката. През мобилното приложение My Fibank всеки клиент може комфортно и елементарно да съобщи внасяне и изтегляне на каса в определен по избор офис на Fibank, както и погасяване по заем и кредитна карта. Опциите за вноска и изтегляне на каса включват левове и задгранична валута.

Избирайки менюто " Операции на каса ", клиентът единствено в няколко интуитивни стъпки прави интервенцията. Заявката завършва с приемането на уведомление с код за удостоверение на мобилното устройство на потребителя. Този код клиентът дава непосредствено на касата в определения офис на банката.

С мобилното приложение My Fibank могат да се заявят следните касови интервенции:
Вноска на каса - до 9500 лева или тяхната равноценност в задгранична валута, в това число превалутиране с договаряне на курс; Вноска на каса по кредитна карта; Вноска на каса по кредит; Теглене на каса - до 5000 лева или тяхната равноценност в задгранична валута, включително превалутиране с договаряне на курс.
При поръчка за касова интервенция през My Fibank настоящите условия за осъществяване на касови интервенции се резервират.

Новата функционалност към този момент е налична в приложението My Fibank за Android и iOS.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР