Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на клиентите си дистанционно подписване

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага на клиентите си дистанционно подписване
Коментари Харесай

Изцяло онлайн кандидатстване за потребителски кредит предлага Fibank

Fibank (Първа капиталова банка) предлага на клиентите си отдалечено сключване на документите за Отпускането му се прави напълно онлайн, посредством няколко клика и за него могат да кандидатства всеки, в това число и физически лица, които все още не са клиенти на банката. Сумата на кредитиране е висока – до 80 000 лв. или равностойността им в евро, при дълъг период на погасяване, до 10 години.

При струпване на лихвени отстъпки (като да вземем за пример: превод на заявения приход по сметка във Fibank, прилагане на банков пакет с цифрово банкиране и др.) лихвеният % може да бъде понижен с до 1.55%, разясняват от Fibank.

След утвърждение клиентите могат да получат специфичен бонус – авансово утвърден овърдрафт по дебитната си карта в размер до 3 работни заплати, при 0% годишна рента за първата година. Допълнително преимущество за сходно финансиране е и неналичието на такси за кандидатстване онлайн, за разпределяне на заема, ръководство и предварително погасяване.

Още в края на 2020-а година Първа капиталова банка разгласи и услугата за физически лица, искащи подпомагане при кандидатстване и прилагане на ипотечен или потребителски заем, кредитна карта, овърдрафт и банков пакет. Експертите на ПИБ са разполагаем при интерес от някой от тези артикули, от понеделник до петък от 09:00 до 17:00 ч., а видеоразговорът е изцяло безвъзмезден.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР