Fibank (Първа инвестиционна банка) и Mastercard® стартираха промоционална кампания, която

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) и Mastercard® стартираха промоционална кампания, която
Коментари Харесай

Fibank и Mastercard® подаряват билети за концерта на легендите The Chemical Brothers

Fibank (Първа капиталова банка) и Mastercard® стартираха промоционална акция, която предлага атрактивни награди. Всеки клиент, декларирал и взел своята нова кредитна карта Mastercard® до 24 август 2023 година, може да завоюва един от 20 двойни билета за концерта на The Chemical Brothers в София, който ще се организира на 31.08.2023 година

Тегленето на печелившите ще бъде на 25 август, като в томболата вземат участие клиентите с нови кредитни карти Mastercard®, без значение през кой канал на ПИБ са издадени – в офис на банката, онлайн или посредством Контакт центъра.

Кредитните карти Mastercard® от Fibank дават бързо и комфортно разлащане на всички места по света, както и надеждно и несъмнено извършване на покупки в интернет посредством 3D отбрана на картата. С услугата  SMS известия за авторизация с банкови карти клиентите получават бързо и навреме съобщение за осъществените преводи.

Удобство е и безплатната застраховка „ Пътуване в чужбина " от Generali, като Първа капиталова банка дава опция за подписване и на застраховка „ FiHealth Протект ", която е безвъзмездна за първата година.

Емблематичната електронна групировка The Chemical Brothers ще бъде част от BREEZE Fest Sofia в Зала Арена София на 31 август, а това е вторият концерт на групата в България. Този път изпълнителите на шлагерите Hey Girl Hey Boy, Galvanize, Block Rockin`Beats и доста други ще показват 3D светлинно шоу и съвременно звучене, изцяло оправдаващо техните 6 Grammy награди.



(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР