Fibank (Първа инвестиционна банка) беше отличена като най-добра кредитна институция

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) беше отличена като най-добра кредитна институция
Коментари Харесай

Fibank спечели наградата „Компания на годината“

Fibank (Първа капиталова банка) беше отличена като най-хубава кредитна институция в категорията „ Банки “ на състезанието „ Компания на годината “. В конкуренцията, проведена от екипа на списание Business Lady, най-голямата банка с български капитали изрично изпревари съперниците си.

Конкурсът „ Компания на годината “ има за цел да се даде публичност на сполучливите управнически модели, ефикасните бизнес практики и съответно развиване на човешкия капитал, като по този метод се насърчи и предприемачеството измежду българската общност. Журито прави оценка участниците въз основата на критерии като: достижения в съответната категория, положителни управнически практики и принос за обществото.

През миналата 2019-а година Fibank затвърди позициите си на банковия пазар в България като потребителски насочена, новаторска и социалноотговорна компания. В провокациите, пред които ни изправя 2020 година, свързани с короновируса, клиентите на банката могат да аплайват за потребителски заем напълно онлайн. За физическите лица беше създаден специфичен пакет от цифрови услуги, като от есента на предходната година те могат да правят бързи и сигурни преводи през смарт часовник Garmin и чрез Apple Pay. Традиционният благотворителен календар от Fibank, поддръжката на българските спортисти и разнообразни значими за обществото дела, не престават да бъдат неизменима и значима част от активността на банката.



(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР