Fiat публикува първите снимки на новия си компактен кросоувър за

...
Fiat публикува първите снимки на новия си компактен кросоувър за
Коментари Харесай

Fiat показа нов кросоувър и помоли да му се избере име

Fiat разгласява първите фотоси на новия си стилен кросоувър за южноамериканския пазар. В същото време моделът към момента няма име: италианците се обърнаха към своите клиенти и почитатели сами да изберат име за колата.

Всеки може да гласоподава на бразилския, където имената Tuo, Domo или Pulse се оферират за кросоувъра. Наименованието, което получи най-вече гласове, ще стане формалното означение на модела, осведоми Autonews.
 Сбогом Fiat и PSA! Здравей, Stellantis! Какво знаем за новия авто колос?
Сбогом Fiat и PSA! Здравей, Stellantis! Какво знаем за новия авто колос?

Новата група сплотява марки като Fiat, Jeep, Alfa Romeo и Peugeot, Citroen и Opel

Всичко, което се знае за този кросоувър на Fiat, е, че той е построен на напълно нова MLA платформа, която обезпечава " усъвършенствана динамична продуктивност, структурна надеждност и комфорт при каране ".

По неофициални данни гамата мотори на модела ще включва 1,3-литров, с мощ 110 конски сили атмосферен мотор, работещ дружно с вариаторна скоростна кутия. Като опция ще се предлага 1,0-литров " турбодвигател " с потенциал 125 сили, настоящ дружно с шестстепенна автоматизирана скоростна кутия.
 Снимка 529679
Източник:

Останалите детайлности за новия кросоувър на Fiat ще бъдат оповестени в близко бъдеще. В Южна Америка продажбите на модела ще стартират през септември.

По-рано Fiat показа обновения пикап Toro - най-големият лек автомобил от моделната гама на италианската марка, като се изключи представители на комерсиалните транспортни средста. Дългият близо 5 метра пикап, който се продава в Южна Америка, получи леко модифициран външен тип, съвременен информационно-развлекателен комплекс и нов турбо мотор.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР