FIAT и лекотоварното подразделение на марката- FIAT PROFESSIONAL, разпространиха информация

...
FIAT и лекотоварното подразделение на марката- FIAT PROFESSIONAL, разпространиха информация
Коментари Харесай

FIAT лансира новите Doblo и E-Doblo

FIAT и лекотоварното поделение на марката- FIAT PROFESSIONAL, разпространиха информация за новото Doblo, което дебютира и в напълно електрическата си версия E-Doblo.

Новият FIAT Doblo е разполагаем както в пътническа- 100% електрическа версия, по този начин и в лекотоварна версия (Doblo VAN), която ще бъде налична за закупуване и в модификации с мотор с вътрешно горене. Моделът е разполагаем също по този начин и в две дължини и три конфигурации- VAN, Crew Cab, Combi, а при предпочитание от страна на потребителите, може да бъде оборудван и с отваряемо Magic Window стъкло на вратата на багажника.

Новият FIAT E-Doblo е изпълнен с електромотор с мощ от 136 конски сили и въртящ миг от 260 Нм, и батериен модул с потенциал от 50 kWh, което съгласно компанията е задоволително за изминаването на над 280 километра.

Максималната скорост на придвижване на електрическия автомобил е лимитирана на 130 км/ч, а лидерът може да избира сред три съществени режима на поведение- Normal, Eco и Power. При съществуване на подобаваща инфраструктура, презареждането на батерията е допустимо с потенциал от до 100 kW, което дава обещание дозареждане до 80% за към 30 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР