Фейсбук Влюбен Ромео се хвърли в краката на Алисия и предложи

...
Фейсбук
Влюбен Ромео се хвърли в краката на Алисия и предложи
Коментари Харесай

Влюбен Ромео се хвърли в краката на Алисия с предложение за брак

 Фейсбук Влюбен Ромео се хвърли в краката на Алисия и предложи брак! За утешение на фолкаджийката любовното обръщение не беше към нея, а пръстенът отиде на ръката на приятелката на младежа. Любопитната история с сантиментален колорит и чалга ритми се разиграва преди няколко вечери в известна столична дискотека. Алисия има планувано присъединяване, което се чака да премине по проект и без непредвидени обстановки.

Но любовта се намесва и нещата потеглят в кореннo друга посока. Докато Алисия е на сцената, изненадващо се появява юноша с пръстен в ръка, който пада на колене.

След първоночалния ступор излиза наяве, че той е избрал чалготеката, с цел да излее възприятията към обичаната си и да й предложи публично да се обвържат. Купонджиите в нощното заведение изпадат в възторг, а когато кандидат-булката споделя заветното " да ", всички избухват в аплодисменти, подвигат се тостове, а музиката стартира да гърми.

С насълзени очи е и Алисия, която се разчувства от обстановката. След ролята на сватовница тя е подготвена и да кумува на влюбените, с цел да завършат изцяло цикъла от предложение до женитба, написа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР