Фейсбук Въпреки че участието на актьора Димо Алексиев в предаването На

...
Фейсбук
Въпреки че участието на актьора Димо Алексиев в предаването На
Коментари Харесай

Гала не е на себе си след изненадващи ситуации в ефир

 Фейсбук Въпреки че присъединяване на артиста Димо Алексиев в предаването " На кафе " бе шумно рекламирано още през вчерашния ден, той по този начин и не се появи в ефир.

При старта на шоуто, Гала не пропусна да подсети, че звездата от " Откраднат живот " се оказа един от участниците в " Маскирания артист " с маската на Рицаря, написа Хотнюз. 

Тя обстойно и необятно се ожали, че съжалява за ранното му премахване и съобщи, че няма самообладание да го разпита за всички детайлности към новото предаване, само че това по този начин и не се случи. Отсъствието на Алексиев, за което не бе обещано никакво пояснение, докара до празнота в програмата на " На кафе ", която трябваше да запълнят очевидно небрежно спешените коментатори в " Игри на волята " Ваня Джаферович и Георги Милков.

Въпреки тяхното присъединяване, останалите ководещи на " На кафе " трябваше да пълнят време с нови безсмислени диалози и даже в танци, в които Андреа Банда Банда и Ева Веселинова несъмнено са положителни. На феновете на " Маскираният артист " остава единствено да чакат утрешното предаване, в което нова звезда ще смъкна маската си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР