Фейсбук В Испания, на стадион Сантяго Бернабеу, отпразнува своя 37-ми рожден

...
Фейсбук
В Испания, на стадион Сантяго Бернабеу, отпразнува своя 37-ми рожден
Коментари Харесай

Алисия заведе Валери на дербито на Испания за рождения си ден!

 Фейсбук В Испания, на стадион " Сантяго Бернабеу ", отпразнува своя 37-ми рожден ден фолк певицата Алисия научи " ХотАрена ".

Навръх персоналния си празник изпълнителката реши да зарадва не себе си, а сина си Валери. Божинов-младши сбъдна една от най-големите си фантазии, като изгледа онлайн дербито сред Барселона и Реал Мадрид. Наследникът на певицата беше на стадиона, където се появи и звездата Кристиано Роналдо, само че не като футболист, а като фен. Божинов младши се похвали на другарите си, че Алисия е решила да сбъдне най-съкровената му фантазия.

" Ти си моята сбъдната фантазия ", отвърна певицата  на сина си.

Един от многото почели Алисия за празника й, беше някогашният й мъж Валери Божинов. Той е измежду първите, поздравили брюнетката. Двамата от дълго време заровиха томахавките и изневярата на футболиста е простена в името на  общият им правоприемник.

Редица колежки на Алисия също пуснаха честитки за рождения ден на певицата. Гери-Никол даже изпя ария на фолкаджийката по време на свое присъединяване. За първи път откогато е на музикалната сцена, Алисия анулира участията си в дните около рождения си ден и е решила с цел да честват с обичаните си мъже.

Преди време в елит средите се носеше слух, че Алисия има връзка с предприемача Симеон Филипов. Двамата не показват любовта си в обществените мрежи не дават изказвания по тематиката, само че постоянно могат да бъдат видяни дружно из тузарските заведения. От предишното лято двамата живеят под един покрив в скъпарски  имот в полите на Витоша. Личният аероплан на Филипов също е разполагаем на изпълнителката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР