Фейсбук Управителят на Областния информационен център-Варна – д-р Виктория Николова, беше

...
Фейсбук
Управителят на Областния информационен център-Варна – д-р Виктория Николова, беше
Коментари Харесай

Управителят на ОИЦ-Варна с високо отличие в конкурса Жена предприемач и мениджър 2021

 Фейсбук Управителят на Областния информативен център-Варна – доктор Виктория Николова, беше отличена с първо място в категорията " Проект управител “ в 14-тото издание на състезанието " Жена бизнесмен и управител 2021 ", оповестиха от ОИЦ.

Организатор и хазаин на влиятелното събитие е варненската асоциация " Да съхраним дамата “. Тържествената гала в хотел " Аква “ беше почетена от кмета на Община Варна Иван Портних, ректора на Икономическия университет в морската столица проф. доктор Евгени Станимиров, представители на локалната администрация, бизнеса, научните среди, Неправителствени организации бранша и други посетители.

Д-р Николова е приключила компетентност " Компютърна техника и технологии “ в ТУ-Варна. Защитила е дисертация на тематика " Дисонанси и вероятности при плановото ръководство на средствата от Европейски Съюз (2014-2020) " във ВСУ " Черноризец смел “. Управител е на Областен информативен център – Варна от основаването му през 2011 година досега. Член е на Мрежата контактни лица по Рамкова стратегия " Хоризонт 2020 “ и " Хоризонт Европа “. Има над 18 години опит в реализирането и ръководството на планове, има опит като оценител на планови оферти, финансирани с европейски средства. Под нейно управление ОИЦ – Варна е провел над 600 осведомителни и обучителни събития. Над 250 000 души са взели участие в дейностите на центъра, който през 2021 година празнува 10-годишен празник.

" Вече 10 години една варненка образова хората по какъв начин да се възползват от европейските фондове по легален метод “, означи в обръщението си ръководителят на асоциация " Да съхраним дамата “ Йорданка Ненчева, минути преди да бъде връчена премията на доктор Николова.

Освен нея, на събитието бяха отличени бизнес дами, които получиха самопризнание поради напъните и триумфите, реализирани в техните области на развиване. Сред тях бяха Силвия Гочева – районен представител за Варна и Бургас на четири водещи марката за недвижими парцели, дизайнерът Нели Атанасова и други Призът " Достойна варненка “ беше връчен на доцент доктор Силвия Благоева – заместител ректор по образователната активност в ИУ-Варна. Грамоти получиха и млади варненски бизнесмени с достижения в разнообразни области.

Конкурсът " Жена бизнесмен и управител “ се организира годишно. Номинациите за премиите се излъчват от публичен съвет. Целта е да се разпространява образецът на изявени бизнесмени и мениджъри, които имат значителен принос към развиването на Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР