Фейсбук Талисманът на пловдивския квартал Капана“, известен с прякора Митко Чорапа,

...
Фейсбук
Талисманът на пловдивския квартал Капана“, известен с прякора Митко Чорапа,
Коментари Харесай

Бабаитът от Капана - адвокат с отнети права, роден във Варна!

 Фейсбук Талисманът на пловдивския квартал " Капана “, прочут с прякора Митко Чорапа, беше набит и потиснат от предприемач на улицата. Кадрите от побоя провокираха вълна от неодобрение и провокираха митинг против ресторантьора-бияч Ивайло Пенов. Стотици хора пристигнаха пред заведението на агресора, нападнал Митко, и оставиха чорапите си с искане той да напусне квартала.

" Протестираме против мутрищината в България “, обявиха през вчерашния ден ядосани жители.

Прокуратурата е образувала досъдебно произвеждане по случая, а полицията търси ресторантьора, който е неоткриваем и по телефона.

Кой е Ивайло Пенов?

Ивайло Пенов е на 46 години, роден е във Варна. Завършил юрист, само че е с отнети права поради серия санкции. Премества се неотдавна в пловдивския квартал.  

В края на 2016 година Ивайло Пенов купува 100% от капитала на дружеството  " ЕмАйПи Груп 2012 “. Собственици на компанията са били Радостин Петев Василев и Петър Райков Петров.

Радостин Василев е прочут като лидер на листата на партията на Слави Трифонов в Плевен и началник на правната комисия в 45-тото Народно заседание.

Преди продажбата на компанията Радостин Василев трансферира каузи си на своя съучастник. Сделката за прекачване на 100% от капитала на сдружението се подписва сред Петър Петров и Ивайло Пенов.

В регистъра е посочено, че компанията на Радостин  Василев се занимава с " вътрешно и външнотърговска активност, ходатайство и агентство на локални и задгранични физически и юридически лица, транспортна и спедиторска активност, вътрешен и интернационален туризъм, строителна и предприемаческа активност, ресторантьорство, кафетерия, осъществяване на всяка друга активност, която не е неразрешена от закона “, написа tribune.bg.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР