Фейсбук Светльо Витков, бивш общински съветник от СОС, оцеля по чудо

...
Фейсбук
Светльо Витков, бивш общински съветник от СОС, оцеля по чудо
Коментари Харесай

Светльо Витков на косъм от смъртта в тежка катастрофа

 Фейсбук Светльо Витков, някогашен общински консултант от СОС, оцеля по знамение в жестока злополука на Околовръстния път. За това споделя самият той в обществените мрежи, съобщи кореспондент на Sofia24.bg .

" Събота в среднощ, карайки със съобразена скорост от към 80 км/ч, поради пътната конюнктура, колата, в която се возих, бе връхлетяна от друга машина с гневна скорост. Удар откъм гърба, завъртане, удар в стената, още веднъж въртене и удар в мантинелата, нов удар странично от същата машина, ново въртене и удар в стената. Около 300 метра удари, въртене и влачене… и 5 метра смляна мантинела “, споделя за ужасяващата преживелица Витков.

" Това, че не бях с колан и бях спуснал леко седалката обратно, в тази ситуация, ми избави врата от строшаване, само че изхвърчах обратно в тавана, след това паднах някъде на задната седалка, след това отново в тавана и не знам още къде... Тъкмо си помислих, че всичко свърши и последва нов мощен удар, при който съумях да се запъна с ръце и крака… мина цяла безкрайност до момента в който всичко свърши с удар в стената “, продължава описа си Витков. 

" Оцеляхме по знамение. Без забележими тежки пострадвания. След като съумях да изляза, видях бял джип Мерцедес ML и един юноша, който се вайкаше и споделяше, че си е блъснал главата. Идеше ми да го разкъсам на части, само че се въздържах. Обясняваше несвързано по какъв начин му отказали спирачките…На влажен път, при температура 5 градуса, покрай замръзване, да караш най-малко със 160 км. в час., при ограничаване 80 и да удариш кола в междинната лента… ", изяснява Витков. 

Той споделя още, че когато пристигнали от КАТ били  учудени по какъв начин по този начин са без контузии. Линейката е пристигнала за 10 минути. 

" Никакви забележки към КАТ и Бърза помощ. Респект. След към час и половина протоколи, проби за алкохол, застраховки, пътна помощ и т.н… Младежът, водач на джипа, си потегли с бодра стъпка. Така ли си потегля един човек, евентуален палач? С протокол от ПТП и застраховка, с която ще се изплатят смачканите ламарини, които нямат никаква стойност спрямо човешки животи, които по знамение не е лишил? Вчера бях аз, а на следващия ден може да сте вие, вашето дете или родител, или всички дружно! Няма опрощение за такова държание на пътя “, декларира Витков.

" Младежи и девойки с мощни коли, които се усещат крале на пътя и могат да опитат да убият всеки, който им се изпречи, а, в случай че не успеят… да си тръгнат необезпокоени и безнаказани, в случай че няма тежки контузии или починали??? Ето по тази причина не претърпявам чалга-мутренската просвета, тъй като сътвори такива “герои ": надути, нагли и безотговорни същества, без почитание към непознатите права и живот! Така че стоя с цялото си създание зад идеята: Да няма такива евентуални убийци по българските пътища и смяна в закона за  придвижване по пътищата, която да е безмилостна към такива. Именно, тъй като пребивавам нов живот от през вчерашния ден, Благодарение единствено на Божията благосклонност, може би по тази причина съм непокътнат жив: Заради идеите и борбата… тъй че, няма да има отричане! ", приключва описа си Светльо Витков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР