Фейсбук Славчо, който на 12 април в подлеза при тунела Север,

...
Фейсбук
Славчо, който на 12 април в подлеза при тунела Север,
Коментари Харесай

Ром си направи гавра със слепец в централен подлез

Фейсбук Славчо, който на 12 април в подлеза при тунела " Север ", на бул. " Цар Борис ІІІ Обединител " е бил кьорав възрастен човек, получи наказване от Районен съд Пловдив. Той е арестуван за период от седем денонощия, излиза наяве от правосъдното решение, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Славчо като чул възрастният мъж да свири в подлеза на дудук, се отправил към него и почнал да му крещи да престане да свири. Настоял да се маха от там, почнал да го блъска и удря, взел му от ръцете кавала и бастуна и ги счупил в стената. Двама други души станали очевидци на случая и подали сигнал на 112. Нарушителят Славчо бил арестуван от пристигналите на място чиновници на Министерство на вътрешните работи.

Това е лицето Славчо, циркулира в региона на центъра и Стария град в Пловдив. Днес, до момента в който се занимавах с поправки по къщата ни, при мен пристигна смутена и търсеща помощ една от моите детски учителки (г-жа Теодора Цанкова) и ме осведоми, че лице от ромски генезис бие слепия възрастен човек, който свири на дудук в близкия подлез. 

Така се стига до към този момент наложеното от съда наказване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР