Фейсбук Примата на фолка Глория бе зарадвана от таен обожател с

...
Фейсбук
Примата на фолка Глория бе зарадвана от таен обожател с
Коментари Харесай

Таен обожател изненада Глория със заря за рождения й ден

 Фейсбук Примата на фолка Глория бе зарадвана от скришен почитател с 30-минутна заря, която освети небето над Панчарево, където изпълнителката отпразнува рождения си ден. Фойерверките гърмяха дълго и красиво, а другари на певицата не пропуснаха да споделят момента в обществените мрежи.

Според осведомени самата рожденичка също е била извънредно сюрпризирана, когато сега, в който й сервират тортата, зарята стартира да гърми с цялостна мощ. Не е ясно от кого е благата изненада към именитата дама, само че е несъмнено, че обожатели не й липсват, а очевидно някои от тях са подготвени на сантиментални жестове, с цел да привлекат вниманието й.

Певицата не разкри какви дарове е получила, само че сподели фотография с прелестни букети от околните и фамилията й за празника. В стеснен кръг тя събра най-любимите си хора, с цел да означи рождения ден. " Животът би трябвало да се чества “, съобщи изпълнителката.

Част от празненството на Глория е била и дребната й внучка. От фотос, който изпълнителката пусна в персоналния си профил, виждаме бебе Галина, накипрена в алено. " Иии най-важният човек на празненството “, гордо написа певицата под фрагмента. На друга фотография пък виждаме рожденичката дружно с майка си Стефка и брат си Николай. На всеки от фрагментите освен певицата, само че и всеки един от гостите й е необятно ухилен, което потвърждава, че празненството е било на супер равнище.

" Пожелавам си здраве, с цел да мога да се веселя на всичко, което ми се случва, и на такива хубави моменти. Като един характерен оптимист постоянно виждам хубавото. Гледам светлата страна на нещата и съм сигурна, че най-хубавото следва “, с усмивка съобщи пред " Телеграф “ Глория.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР