Фейсбук Премиерът е на посещение във Варна, където посети завод за

...
Фейсбук
Премиерът е на посещение във Варна, където посети завод за
Коментари Харесай

Бойко Борисов на визита във Варна: Повече оптимизъм и ваксиниране!

 Фейсбук Премиерът е на посещаване във Варна, където посети цех за бойлери. Това заяви самият той в профила си във фейсбук, където пусна видео, видя Varna24.bg .

Това е следващата ревизия на Борисов в страната. Той е съпроводен от кмета на Варна и общественият министър.

Борисов разяснява доставката на имунизациите през днешния ден като напомни, че при започване на пандемията не се е знаело какво да се прави. 

" Ние в днешния ден 25 000 ваксини нови чакаме, до 7-8 дни ще пристигна втората пратка, с която ще бъдат имунизирани учителите и възрастните хора. Платили сме 11, 5 млн. лева за гратис имунизиране на българските жители ", разяснява Борисов и напомни, че децата до 4 клас от през днешния ден на учебно заведение. 

" При първия вероятен момент, когато натиска на лечебните заведения понижа незабавно пуснахме учениците до 4 клас. Ще следим обстановката.  През март, когато затворихме за първи път не знаехме какво да вършим, светът не знаеше, само че в този момент към този момент за наслада в пъти са повече оздравелите. Надявам се в идващите месеци да се върне естественият темп на живот ", добави министър председателят.

Борисов разяснява още, че сме приключили годинита и влизаме в 2021 година с най-ниския недостиг в Европейски Съюз и с най-ниския външен дълг.

" Повече оптимизъм, имунизиране и съм уверен, че ще излезем от обстановката. Държавата и бизнеса дружно може да се оправят с пандемията. Ще минат месеци и ще се окаже, че България най-правилно ръководи финансите, стопанската система и здравните ограничения по време на рецесията ", предвижда Борисов.

Той добави, че е минал през автомагистрала " Хемус " по пътя към Варна.

" Обещал съм на варненци " Хемус " и мога да кажа, че се строи на макс ", разяснява той. 

При обиколката в завода за бойлери премиерът се върна и детските си мемоари като разяснява: " Аз помня татко ми като купи на майка ми печка Раховец такава наслада беше у нас. Сега социалистите приказват какво било - било е наслада за Москвич, за печка Раховец и тв приемник Рубин ", шеговито добави министър председателят.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР