Фейсбук Потресаваща случка пред един от магазините на Кауфланд заради т.нар.

...
Фейсбук
Потресаваща случка пред един от магазините на Кауфланд заради т.нар.
Коментари Харесай

Потрес пред Кауфланд! Пенсионер моли на колене да го пуснат: И да се заразя, не ми остава още много!

 Фейсбук Потресаваща преживелица пред един от магазините на " Кауфланд " поради така наречен " зелени коридори " за хора на и над 65-годишна възраст, които до през вчерашния ден за питателните магазини бяха в часовия диапазон сред 8.00 и 10.00 часа сутринта. Това излиза наяве от пост в обществената мрежа Facebook, оповестен през вчерашния ден следобяд в групата " Аз съм от Кюстендил ".

Ето защо става въпрос:

Преди малко пред " Кауфланд "! Възрастен човек с патерици не беше позволен от защитата да пазари макар молбите му, че му е комплицирано да се върне и да идва отново. Хвърли патериците, падна и сподели, че какво като се болести, на него така и така не му остава доста! Извикаха и полиция поради " нарушителя "!

Е по този начин умират хората, а не от коронавирус! За всички, които не са разбрали, на индивида му беше препоръчано да му напазаруват, само че той каза, че желае самичък да прегледа и да си избере и е прав. В подобен огромен магазин би трябвало да пазаруваш персонално!

" Държава на парадоксите, без виновност отговорен... Виновен за това, че е неработоспособен и възрастен, отговорен за това, че е в България... В такива обстановки просто хората би трябвало да реагират, да са Човеци и да оказват помощ, а не да следват в релси безумни правила``, гласи единствено един от стотиците мнения под поста.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР