Фейсбук Обречена битка със собствените си фенове води чалга певицата Андреа.

...
Фейсбук
Обречена битка със собствените си фенове води чалга певицата Андреа.
Коментари Харесай

Обречена битка със собствените си фенове води чалга певица

 Фейсбук Обречена борба със личните си почитатели води чалга певицата Андреа. Щом самите й почитатели в мрежата се обърнаха против нея и не стопират да я кълват, работата е обречена. Жалко, че единственият човек, който не може или не желае да го проумее, е самата певица.

След публикуването на следващите крепко фотошопирани фотоси, Андреа безусловно не смогна да трие мнения на фенове – от " общителни “, " по-любезни “. Без да си дава сметка, че това не е хейт, а повода е напълно в нея и подправения излъган облик, който пробва да си сътвори.

" С делфините плуват единствено най-горещите девойки “, гръмко изтряска някогашната на Кубрат Пулев над една от фотосите, освен това на британски. Е, на британски и й беше отговорено: " Ето за какво няма делфини покрай теб “… Сещате се, че не го понесе леко и мигновено затри коментара.

" Къде са делфините? “, почтено я питат изпод, само че Андрейчето счете за нужно да изтрие и този въпрос.

" Еднаква си на всяка една фотография всичко което имаш сме го виждали не си забавна към този момент. Търси внимание по различен метод към този момент “, пишат й консуматори. За кой ли път, написа " Шоу.бг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР