Фейсбук Не стихват коментарите относно клипа, обиколил социалните мрежи и който

...
Фейсбук
Не стихват коментарите относно клипа, обиколил социалните мрежи и който
Коментари Харесай

Майка с 2 деца шокирана от цигани във влак! Докога?

 Фейсбук Не стихват мненията по отношение на клипа, обиколил обществените мрежи и който ви показахме през вчерашния ден. Става дума за свадата сред роми и инспектор. Случката е от неделя във влака сред Септември и Пловдив. А мотив за абсурда е билет, който коства 2 лева Майка, която решила да заведе в Пловдив децата си на разходка с влака, е станала очевидец на абсурда. 

" На гара Стамболийски се качиха мъж и жена. Служител на БДЖ придружи ромите до мястото, където ще седнат, с цел да ревизира имат ли билети. Те демонстрираха експанзия към служителя. Имаше и закани – " Ако се повтори, ще излетиш през прозореца “. След което стартира да псува, да приказва неприлични думи. Аз им направих забележка, тъй като има две деца в купето, да се преценява какъв звук държи. При което ромите се обърнаха с експанзията си към мен “, описа дамата пред Нова телевизия.  

" Ще ви изваждам един по един “, заканил се ромът. " Повече няма да приказваш, тъй като ще стане неприятно. Млъкни си “, заплашила и дамата с него. Намесил се млад мъж, който защитил майката с двете деца. " Малката ми щерка се разстрои и стартира да плаче, изпадна в неукротим плач. При което аз се развиках и се обадих на 112. Служителят на БДЖ сподели, че тов се случва не за
" След като започнаха да се разправят с мен, кондукторката и мъжът просто се дръпнаха. Децата ми към този момент отхвърлят да пътуват с трен, опасяват се “, сподели още майката.   

" Подобна експанзия във влаковете не е толкоз честа, само че въпреки всичко такива неща се случват. БДЖ работи с Министерство на вътрешните работи за предварителна защита. Във влаковете, които сме ги определили като рискови, има наложително патрулиращ служител на реда. В съответния случай не е имало подобен. Няма по какъв начин обаче във всеки вагон да има полицейско наличие ", съобщи шефът на секция  " Пътнически транспорти " - Пловдив, БДЖ Ангел Даскалов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР