Фейсбук Намираме се в пика на летния сезон. Пандемията и затрудненията

...
Фейсбук
Намираме се в пика на летния сезон. Пандемията и затрудненията
Коментари Харесай

Комплексарщината в тежък сблъсък на АМ Тракия!

 Фейсбук Намираме се в пика на летния сезон. Пандемията и усложненията по границата с Гърция препълниха родното Черноморие с български туристи. Ако намерите хотелиер или ресторантьор по морето, който се оплаква от липса на туристи или помощ от страната, умерено можете да му зашлевите гласовит пестник. Този тип " предприемачи " се обрисуват по-нагли и алчни и от политиците.

В Бургаско явно страдат от липса на качествени управнически фрагменти. Там локалните управленци и хората взимащи решения, са решили всяка година да ни потвърждават, че мозъчна активност и управнически потенциал липсват в големи размери. Няма по какъв начин да си разбираем по различен метод затварянето за втора година на основни пътни артерии за ремонт, тъкмо в разгара на сезона. Чиста демонстрация на политически дебилизъм.

Всичко това води до изсипването на автомагистралата на изнервени водачи и конфликт на два типа комплексари там.

От една страна са комплексарите със скъпи и мощни коли , съгласно които е обикновено в лява лента да се кара със 180-200 км./ч. и се свети лудо на всеки, който се осмели да я задръсти с обикновено шофиране.

Има обаче и едни други комплексари , които са не по-малко рискови от първите. Това са водачите с трошки , които доста ги е гняв на първите и съзнателно затапват лява лента с ниска скорост, постоянно доста по-ниска от разрешената. Същите тези даже набиват спирачки когато виждат, че откъм гърба се доближава автомобил с висока скорост.

Сблъсъкът на тези два вида комплексари е трансформирал автомагистралата в полесражение, където животът на естествените водачи и пасажери е заплашен.

Институциите по традиция са абдикирали от същинските проблеми на обществото, какъвто сега е натоварената Автомагистрала " Тракия " и са оставили там да " оцелеят " по-силните и тези с повече шанс.

На фона на тази конюнктура, наподобяваща повече на джунгла обитаема с примати и хищници, а не автомагистрала в страна от Европейски Съюз, изобилието от произшествия, тежки произшествия и жертви, е изцяло обяснимо, а виновност за това имат всички по веригата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР