Фейсбук Млада жена от Варна бедства в Брюксел, научи Varna24.bg от

...
Фейсбук
Млада жена от Варна бедства в Брюксел, научи Varna24.bg от
Коментари Харесай

Млада жена от Варна бедства в Брюксел

 Фейсбук Млада жена от Варна бедства в Брюксел, научи Varna24.bg от обява на Габриела Накова в групата " Българи в Белгия ", споделена и в групата " Виждам те КАТ-ВАРНА ".   

" Здравейте, търсят се близки и познати на тази жена. Казва, че името и е Ани и е от Варна. На 30-36 години е. Жената живее в Брюксел на улицата и има психически проблем, може би след претърпяна психическа контузия. Не е нападателна, а в противен случай, много културна и умна. Ако някой има някаква информация за нея, дано се свърже с мен. Нека помогнем на тази женица, несъмнено има потребност от помощ ", гласи коментарът на Габриела Накова.

Медията ни се свърза с нея и стана ясно, че след публикуваната информация майката на момичето се е свързала с нея и пътува към Брюксел, с цел да прибере щерка си, която от три години живее на улицата. Близки на Ани разясняват, че последно са имали връзка с нея преди към година и оттогава следите й се губят. 

Разпространената информация провокира вълна от мнения на варненци, които познават Ани и недоумяват по какъв начин някогашната студентка в ИУ-Варна е попаднала в белгийската столица и по какъв начин се е стигнало до това да мизерства на улицата и се скита изплашена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР