Фейсбук Любомир Милчев – Денди е обявил медийна война от подигравки

...
Фейсбук
Любомир Милчев – Денди е обявил медийна война от подигравки
Коментари Харесай

Денди спретна голяма гавра на сексоложката Кобилкина

Фейсбук Любомир Милчев – Денди е оповестил медийна война от насмешки към напористата рускиня Наталия Кобилкина, която от няколко години се изживява като полов специалист и пръв асистент при събиране на разграничени двойки. Под ироничните задявки на Денди попадат половите закани на младата майка, че " от всеки дребен членчик може с лекост да направи огромен боздуган "... 

" Аз и госпожа Кобилестата ще ви помогнем да се поотпуснете, в случай че сте свенливи. Всеки път виждам като на знамение, когато взимаш дребен, навъсен членчик и след няколко нежни докосвания той се трансформира в мощен, доста мощен скиптър, бе напряко боздуган. Ха-ха-ха. Затворете очи и се насладете. Разнообразието, което предлагаме, е голямо. Латино лизачи от Коста Рика, загорели морячета по ваш усет, яки американски войничета, празнещи се върху непознат байрак и дами, предлагащи секс с полицейски палки, улау! Предлагаме и секс с костюмари с три четвърти чорапи в офиса. Сред нашите участници има и политици със загорели тела.

Понякога сцена на секс изявите им стават телевизионните студия, различен път предават непосредствено от Брюксел. Ние ще ви научим на всичко – турско хоро, еротична поплювка, тройка с воайор и четворка с мастурбатор, ще се насладите на разпалващо чикибийство и съвършен фистинг ", шеговито разпалва драмата Денди, като не пропуща да намекне, че " госпожа Кобилестата " владее всички тънкости на занаята и може да преподава уроци даже и на свенливи гейове, че и да ги върне в правия път на хетеросексуалността.   

" Мега продукцията " на ексценттричния публицист е озаглавена " Шампаненият Денди ". Любомир Милчев, както се споделя по паспорт чешита, към този момент е снимал няколко еротични обръщения освен към Кобилкина, само че и към някои от водещите ни политици. Докато разкрива тайните на античния поминък, той еротично смъква ризата си, оставайки гол до кръста. Мъжка ръка гали телесата му с бяла ръкавица, а дендито цвили като кобила от трогване. 

Запознати издават, че писателя от дълго време е взел на прицел Наталия и нейните великодушни секс препоръки. В тях не намирал нищо свястно и за това предпочитал да имитира рускинята, показвайки на обществото, че парите, пръснати по курсовете й, са дадени напразно от хора с комплекси. Милчев не се тормозил от реакцията й, тъй като бил подготвен да й каже право в очите какво мисли за сходни лекторски курсове по благополучие и оргазъм, осъществени в разнообразни точки на необятния свят и у нас, написа " Уикенд ".  

Светският хроникьор и публицист издава, че елементарно може да се провежда " стадо от евро кобили, предлагащи релаксиращ секс на европейци и млади македонеещи се българчета ". В оргията нямало да има никакви табута, а мишмашът щял да се хареса на другояче мъдрия български народ, който не постоянно бил умен, само че за сметка на това постоянно прецакван.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР