Фейсбук Крисия се събра заедно с близнаците Хасан и Ибрахим. Тримата

...
Фейсбук
Крисия се събра заедно с близнаците Хасан и Ибрахим. Тримата
Коментари Харесай

Сладури! Крисия се срещна с близнаците, замисля нещо голямо след раздялата със Слави Трифонов?

Фейсбук Крисия се събра дружно с близнаците Хасан и Ибрахим. Тримата гении на родната музика са се видели в дома на изпълнителка в Разград. Срещата е била преди няколко дни, а децата са били доста радостни да прекарат няколко часа във взаимната си компания. 

Истинската цел на срещата им била да приготвят взаимен музикален план, с който още веднъж да изпъкнат на родната сцена. Тримата твориха дружно за последно преди 4 години, когато се явиха на " Детската Евровизия " и завоюваха влиятелното второ място. Оттогава всеки пое по своя път.

Близнаците записаха над 70 победи на интернационалните музикални състезания, а Крисия напусна " Шоуто на Слави " и сега се е отдала на независима кариера. През последните две години в телевизионното предаване тя беше съществено зациклила и нямаше никакви обществени изяви, само че откогато е свободна, все по-често влиза в светлината на прожекторите.

Сред концепциите им за новото им парче е да има класическа музика с съвременно звучене, а Крисия да има централна роля с осъществяването си. За композирането на музиката ще се погрижат Хасан и Ибрахим, а Крисия има задачата да намерения за текста.

Срещите сред трите надарени деца са традиция от доста години, като те не пропущат персоналните си празници. За рождени дни постоянно демонстрират почитание един към други, а и родителите им са в отлични връзки, въпреки че преди години се пишеше, че имат кавги за пари, написа " България Днес ". Този слух по този начин и не се оказа истина и двете фамилии и през днешния ден не престават да сядат на една маса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР