Фейсбук Както Varna24.bg съобщи, благотворително плуване на варненецът Емил Атанасов в

...
Фейсбук
Както Varna24.bg съобщи, благотворително плуване на варненецът Емил Атанасов в
Коментари Харесай

Събират дарения за деца в нужда по време на голямото плуване във Варна

Фейсбук Както Varna24.bg заяви, благотворително плуване на варненецът Емил Атанасов в ледените води на варненското море се провежда на следващия ден във Варна. 

Събитието е планувано от 12 до 14 часа, от четвърта към първа буна на варненския плаж.

Организаторите на атрактивната демонстрация, провокираща човешкия дух и благоприятни условия, прецизираха още, че на първа буна ще има пункт за събиране на дарения за деца в потребност настанени в ЦНСТ Варна. Ето и тяхното обръщение:

" Обръщаме се към вас с вярата, че дружно можем да доставим малко наслада на тези деца. Всеки, който желае да поддържа идеята, може да го направи като подари някои от следните артикули: олио, брашно, захар, сол, макаронени изделия, всевъзможен тип консерви за директна консумация и вафли. Необходимо е опаковките да са със непокътната целокупност, дълъг период на валидност и явен генезис. "

Припомняме, че в плуването Емил Атанасов ще провокира своите благоприятни условия и ще опита да доближи оттатък лимита. С риск за здравето и живота си, Емил Атанасов ще се опита да преплува дистанцията от 2200 метра в ледените морски води край град Варна. Разстояние, което е преплувано в смразяващо студени води единствено един път в историята на спорта. Събитието е подкрепено от благотворителна идея, която има за цел да събере средства за 3 от домовете за сираци във Варна. Плувецът полупрофесионалист ще бъде подсилен от съпътстващи лодки, медицински екип, избавител и медии, които ще отразят смразяващото предизвикателство. Ще може ли Емил Атанасов да доближи оттатък лимита, с цел да поддържа своята идея? 16 февруари, събота от 12 ч. Всеки искащ да го поддържа е добре пристигнал. Не го пропускайте, зрелището е обезпечено, зоват уредниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР