Фейсбук Жив съм, слава Богу! Това написа във Фейсбук Иван Динев-Устата

...
Фейсбук
Жив съм, слава Богу! Това написа във Фейсбук Иван Динев-Устата
Коментари Харесай

Кошмарен инцидент с Устата!

 Фейсбук Жив съм, популярност Богу! Това написа във Facebook Иван Динев-Устата след претърпян призрачен случай на пътя. И добави:

" Пиша тези редове, с цел да успокоя всички мои близки, другари и познати, които научиха или занапред ще научат за този смут на пътя, който претърпях. На 11.06.2021 година в региона на Раднево с мен се случи призрачен случай. Бях спрял зад различен спрял автомобил, с цел да изчакаме преминаващия с преимущество ТИР с ремарке.

Докато чакахме, чух мощен дразнещ тон от железа и си помислих: " нещо май не е наред със спирачките на този ТИР ". В идващия момент последва толкоз мощен удар откъм гърба в колата ми, че не мога да ви опиша. После колата ми очевидно е избутала настрана предната, само че откъм гърба нещо продължи да ме натиска мощно и ме натика в ремаркето на ТИР-а, което продължи да мачка колата ми начело. Мислех си само: " няма ли да спре най-сетне всичко това ".

Чувах само биенето на сърцето и дъха си, лежах на земята и нищо не ме болеше, макар кръвта… просто нямах сили. Питах хората над мен дали кучето ми е живо, (Слава Богу пътувах единствено с нея в колата и тя е добре, без наранявания).

Казаха ми, че ме е блъснал рейс. Нямам визия за какво по този начин стана, водачът ли се е разсеял или рейсът не е бил изправен, уповавам се следствените органи да изяснят повода. Сега съм просто преклонен и признателен на БОГ, че ме опази жив, с цел да продължа да виждам усмивките на обичаните си хора.

Искам да помоля уважаваните от мен публицисти да не ме безпокоят за коментар по тематиката. Пробата ми за алкохол е негативна, доколкото ми е известно и на всички други водачи също.

След като се възстановя, ще направя публично изказване в профилите си в обществените мрежи. Приятели, от цялото си сърце ви апелирам бъдете рационални и деликатни на пътя! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР