Фейсбук Ивана ще празнува рожден на 31 януари и дни преди

...
Фейсбук
Ивана ще празнува рожден на 31 януари и дни преди
Коментари Харесай

Ивана шокира с изповед за любовниците си и защо я изоставят

 Фейсбук Ивана ще чества рожден на 31 януари и дни преди тази дата показа някои много персонални неща.

Певицата е безапелационна, че към празника си не си прави равносметки, само че си дава сметка какъв брой хора я обичат и се сещат за нея. Пандемията й помогнала да осъзнае какъв брой забързано е било всекидневието й.

" Едва в този момент осъзнах, че ми се губят едни 7 години от живота. От 31 до 38 не съм усетила по какъв начин е минало времето. Толкова бързо ми е било всекидневието, че не съм запомнила ", споделя тя пред " Галерия ". 

Певицата не крие, че очевидно не е съумяла да се хареса на мъжете до нея. " Те не можаха да устоят на темпото, на това да ме няма, че съм известна, че ме заговарят други мъже. Не скърбя за тях, скърбя за времето, което им отделих. Хората не ни принадлежат ", разсъждава звездата.

Въпреки разочарованията, тя не е изгубила религия в любовта. " Никога не съм изпадала в меланхолия след разлъка. Тогава имам голяма сила да върша всичко, което преди този момент не съм можела, като че ли се възродявам. Няма го това да се затворя у дома, да седна на дивана, да рева. ", откровена е тя. 

Ивана е безапелационна, че в никакъв случай не е разрешавала на славата да й замае главата. Най-много са й тежали през годините мненията за килограмите й в жълтата преса. Към днешна дата певицата пие хапчета, само че към момента има алергии. Все отново тя е съумяла да оправи хормоните си, което е задействало метаболизма й и с режим на хранене е съумяла да смъкна не малко от тежестта си. И към този момент е подготвена да стане баба.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР