Фейсбук Има ли нещо повече от приятелство между Мани и участника

...
Фейсбук
Има ли нещо повече от приятелство между Мани и участника
Коментари Харесай

Има ли любовна връзка Мани с бивш участник на Игри на волята?

 Фейсбук Има ли освен това от другарство сред Мани и участника от предишния сезон на " Игри на волята " Александър Димитров? Това се питат почитателите на наперената бургазлийка. Само преди часове морската хубавица с виетнамски корени качи фотоси с него под които написа, че си е изкарала доста занимателно в компанията му във Варна, видя Burgas24.bg .

Алекс също не закъсня да показа с почитателите си за срещата с единствената оживяла в шоуто до този миг бургазлийка. " Днес се срещнах с кака ви Мани и нейната също толкоз добра и сексава другарка Поли!

За множеството от вас тя е известна като АкваМани, още по-известна като дамата която назова Стоянския " Пърдюх ", а най-известна като един от най-скандалните участници в игрите този сезон!

Мога да ви кажа, че сте оптимално надалеч от истината, тъй като за късото време прекарано дружно тя беше един постоянно зареден и положителен лъч от благополучие!

Та вещия гид Алекс се разведе гостенките в морската, посмяхме се, изгорихме 618448194 калории в 3487015488 крачки и пуснахме лайв, който може да гледате на нейния профил!

За мене беше наслаждение да се срещнем наживо и идващия път свирни отново като си у Варня, та да се забележим за повече.

П.С. Гледайте занапреде кака ви в игрите и съм уверен, че ще изненада огромна част от вас ", написа Алекс, загатвайки, че на Мани й предстоят още дни в предаването, макар неубедителното й съгласно хората от нейното племе показване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР