Фейсбук Фолк певицата Андреа проговори за сложното положение с хонорарите в

...
Фейсбук
Фолк певицата Андреа проговори за сложното положение с хонорарите в
Коментари Харесай

Андреа проговори за сложното положение с хонорарите в чалгата

 Фейсбук Фолк певицата Андреа проговори за комплицираното състояние с хонорарите в своя отрасъл след пандемията и се опита умно да даде опция на множеството си колежки. 

" Сега огромна част от заведенията още веднъж се пробват да наберат личен състав и са много мъчно състояние. Капацитетът на хората ще е стеснен. Единствено изпълнителите, подготвени да лавират в хонорарите, ще могат да се срещнат с част от вас, които към момента да можете да си позволите да излизате. Изпълненията ни по заведенията ще се равняват като възнаграждение колкото хонорар на един пост в Инстаграм, когато популяризираме. И всеки мой сътрудник ще се съгласи, че това е някак несравнимо заради обстоятелството, че музиката е доста повече от инфлуенстърстване. Това ще продължи най-много три месеца, а след това от нещата ще се повторят “, споделя Андреа.

В доста от статусите си в последно време, изпълнителката се пробва да разисква езотерични въпроси. Очевидно певицата чете главно такава литература и не стопира да акцентира мъдрите мисли, които по-късно да бродира върху постовете си в Инстаграм.

" Когато душата влиза в ново тяло и в ново обграждане, се отваря врата, водеща към опцията за изграждане на ориста на душата. Всичко, което е основано преди този момент - и положително, и неприятно, се съдържа в тази опция. Винаги съществува път към спасението ", има вяра някогашната пайнерка.

Тя споделя, че душата е това, което основателят дава на всяко творение първоначално, и прибавя, че сегашният ни живот е резултат от предишните и причина за нашите бъдещи прекарвания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР