Фейсбук Ден преди старта на Мастърс 1000 Гришо си направи скъп

...
Фейсбук
Ден преди старта на Мастърс 1000 Гришо си направи скъп
Коментари Харесай

Гришо си направи скъп подарък

 Фейсбук Ден преди старта на Мастърс 1000 Гришо си направи безценен подарък.

Пореден амулет за шанс добави тенисистът към сбирката си от бижута. Този път той заложи на медальон. Висулката е от специфична лимитирана серия 14-каратово злато. написа  

Димитров си избра композиция от лилави, жълти, бели и шампанско диаманти. Цената на сходен дребен медальон варира сред 1500 и 2200 $.

Само ден преди да се изправи против Ян-Ленард Щруф (Германия) в последната среща от програмата на централния корт в Монте Карло, Гришо се похвали в мрежата с новата си облага.

Най-добрият български тенисист има афинитет към стойностните бижута. Освен за половинката си Лолита, Григор постоянно купува бижута и за себе си.

По-рано тази година в Мелбърн звездната двойка направи усещане, че носи идентични гривни, направени от известната френска компания " Картие ". Тогава тенисистът и гаджето му се появиха с гривни от известна сбирка на марката, направени във формата на гвоздей. Накитите са направени от 18-каратово злато, а цената им стартира от 2 хиляди $ и доближава колосалните 100 хиляди

Неотдавна Гришо разкри и смисъла на многоцветните гривни, които не св  аля от ръката си. Той призна, че множеството са подарък от околните му и ги счита за талисмани.

" Част от гривните са от фамилията ми - изясни българинът. - Майка ми ми подари едната много от дълго време. Символизират значимите неща в живота - фамилията, здравето, живота като цяло ", разкрива.

Половинката на тенисиста Лолита прикова вниманието на медиите с последното си лайф включване в инстаграм. Въпросите, с които беше заливана, са свързани главно с връзките й с Григор. Рускинята избра да дава отговор сбито или да заобикаля въпроси, свързани с персоналния й живот. Лолита призна, че до този миг не е била в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР