Фейсбук БСП-Варна сваля доверието си от народния представител на БСП за

...
Фейсбук
БСП-Варна сваля доверието си от народния представител на БСП за
Коментари Харесай

БСП-Варна сне доверието си от депутат, той заплаши със съд

 Фейсбук БСП-Варна смъква доверието си от народния представител на " Българска социалистическа партия за България "  Иван Иванов, оповестиха от локалната конструкция на партията, съобщи Дарик. 

От Градския съвет свързват варненския народен представител с побоя над ръководителя на Общинския съвет на БСП-Долни Чифлик - Валентин Вълчев на 20 октомври тази година. Сред другите аргументи за свалянето на политическо доверие се показват предишни случаи на отправяне на закани към съпартийци, оказване на напън, както и работа против ползите на Българска социалистическа партия и в интерес на нейните политически съперници.

" Позицията на Градския съвет на БСП-Варна е, че подобен човек няма място в редиците на Българската социалистическа партия и настояваме на съображение чл.12 от Устава на Българска социалистическа партия, за неговото изключване ", се споделя в позицията на  варненските социалисти, изпратена до Общопартийната контролна комисия и националното управление на Българска социалистическа партия.

" До този миг нито един проверяващ орган, институция или партиен орган не ме е потърсил по отношение на проблема с ръководителя на БСП-Долни Чифлик Валентин Вълчев ", реагира депутатът с обява във Facebook профила си. 

" Категоричен съм, че не съм имал непосредствен контакт с Вълчев от близо година, камо ли да съм имал физическа разпра с него. Бързата реакция на някои партийни функционери с въпросната декларация демонстрира, че задачата са вътрешнопартийни дивиденти поради идното съвещание на регионалния съвет на партията, а не откриване на обективната истина. Заявявам подготвеност да спомагам на всички органи истината за коментирания случай да бъде разкрита. 

Що се отнася до другото обвиняване в позицията на Градския съвет, че съм работел срещу ползите на Българска социалистическа партия, това е идната неистина. Комично е да бъда упрекван в това от градския ръководител Борислав Гуцанов, който намерено избра друга кандидатура за кмет на последните локални избори, вместо определената от Българска социалистическа партия. Нещо повече, повече от година Борислав Гуцанов е със свалено политическо доверие от Изпълнителното бюро на Народно събрание на Българска социалистическа партия, защото все още няма решение, което да го е отменило. 

Ще подхваща всички законови дейности против тези погрешни обстоятелства и условия изложени в позицията на Горско стопанство на Българска социалистическа партия водещи до състав на закононарушение – набеждаване ", декларира Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР